Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3974
Название: | Вплив овочевих та ягідних порошків на якість макаронних виробів |
Авторы: | Дюкарева, Г. І. Стьопін, Р. О. |
Ключевые слова: | макаронні вироби;овочеві порошки;ягідні порошки;якість макаронних виробів |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Дюкарева Г. І., Стьопін Р. О. Вплив овочевих та ягідних порошків на якість макаронних виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 122-128. |
Краткий осмотр (реферат): | Досліджено вплив овочевих та ягідних порошків різної дисперсності на
якість макаронних виробів. Установлено, що ягідні та овочеві порошки
позитивно впливають на міцність, стан поверхні та збереження форми
макаронних виробів після варіння. The paper studied the effect of vegetable and berry powders different dispersion quality pasta. Found that the berry and vegetable powders have a positive effect on the strength, surface condition, and save the form of pasta after cooking. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3974 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (17) Ч2 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(2)__21.pdf | 248.43 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.