Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3974
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дюкарева, Г. І. | - |
dc.contributor.author | Стьопін, Р. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-30T16:11:40Z | - |
dc.date.available | 2022-07-30T16:11:40Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Дюкарева Г. І., Стьопін Р. О. Вплив овочевих та ягідних порошків на якість макаронних виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 122-128. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3974 | - |
dc.description.abstract | Досліджено вплив овочевих та ягідних порошків різної дисперсності на якість макаронних виробів. Установлено, що ягідні та овочеві порошки позитивно впливають на міцність, стан поверхні та збереження форми макаронних виробів після варіння. | uk_UA |
dc.description.abstract | The paper studied the effect of vegetable and berry powders different dispersion quality pasta. Found that the berry and vegetable powders have a positive effect on the strength, surface condition, and save the form of pasta after cooking. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | макаронні вироби | uk_UA |
dc.subject | овочеві порошки | uk_UA |
dc.subject | ягідні порошки | uk_UA |
dc.subject | якість макаронних виробів | uk_UA |
dc.title | Вплив овочевих та ягідних порошків на якість макаронних виробів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (17) Ч2 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(2)__21.pdf | 248.43 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.