Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3974
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorДюкарева, Г. І.-
dc.contributor.authorСтьопін, Р. О.-
dc.date.accessioned2022-07-30T16:11:40Z-
dc.date.available2022-07-30T16:11:40Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationДюкарева Г. І., Стьопін Р. О. Вплив овочевих та ягідних порошків на якість макаронних виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 122-128.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3974-
dc.description.abstractДосліджено вплив овочевих та ягідних порошків різної дисперсності на якість макаронних виробів. Установлено, що ягідні та овочеві порошки позитивно впливають на міцність, стан поверхні та збереження форми макаронних виробів після варіння.uk_UA
dc.description.abstractThe paper studied the effect of vegetable and berry powders different dispersion quality pasta. Found that the berry and vegetable powders have a positive effect on the strength, surface condition, and save the form of pasta after cooking.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectмакаронні виробиuk_UA
dc.subjectовочеві порошкиuk_UA
dc.subjectягідні порошкиuk_UA
dc.subjectякість макаронних виробівuk_UA
dc.titleВплив овочевих та ягідних порошків на якість макаронних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (17) Ч2

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2013_1(2)__21.pdf248.43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.