Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3974
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДюкарева, Г. І.-
dc.contributor.authorСтьопін, Р. О.-
dc.date.accessioned2022-07-30T16:11:40Z-
dc.date.available2022-07-30T16:11:40Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationДюкарева Г. І., Стьопін Р. О. Вплив овочевих та ягідних порошків на якість макаронних виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 122-128.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3974-
dc.description.abstractДосліджено вплив овочевих та ягідних порошків різної дисперсності на якість макаронних виробів. Установлено, що ягідні та овочеві порошки позитивно впливають на міцність, стан поверхні та збереження форми макаронних виробів після варіння.uk_UA
dc.description.abstractThe paper studied the effect of vegetable and berry powders different dispersion quality pasta. Found that the berry and vegetable powders have a positive effect on the strength, surface condition, and save the form of pasta after cooking.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectмакаронні виробиuk_UA
dc.subjectовочеві порошкиuk_UA
dc.subjectягідні порошкиuk_UA
dc.subjectякість макаронних виробівuk_UA
dc.titleВплив овочевих та ягідних порошків на якість макаронних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(2)__21.pdf248.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.