Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3972
Название: Використання арахісу у виробництві продуктів функціонального призначення
Авторы: Дубініна, А. А.
Ленерт, С. О.
Хоменко, О. О.
Ключевые слова: функціональні продукти;арахіс
Дата публикации: 2013
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Дубініна А. А., Ленерт С. О., Хоменко О. О. Використання арахісу у виробництві продуктів функціонального призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 109-116.
Краткий осмотр (реферат): На основі даних наукової літератури підтверджена можливість попередження за допомогою арахісу розвитку багатьох захворювань. Обґрунтовано доцільність використання арахісу для створення продуктів поліфункціональної дії з підвищеною харчовою цінністю. Проаналізовано асортимент продуктів функціонального призначення, виготовлених із використанням арахісу.
Based on the scientific literature confirmed the possibility of warning with peanuts of many diseases. The expediency of the use of peanuts to create products with higher polyfunctional food value. Analyzed product range functionality, manufactured using peanuts.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3972
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (17) Ч2

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2013_1(2)__19.pdf265.73 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.