Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3972
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДубініна, А. А.-
dc.contributor.authorЛенерт, С. О.-
dc.contributor.authorХоменко, О. О.-
dc.date.accessioned2022-07-30T15:51:07Z-
dc.date.available2022-07-30T15:51:07Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationДубініна А. А., Ленерт С. О., Хоменко О. О. Використання арахісу у виробництві продуктів функціонального призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 109-116.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3972-
dc.description.abstractНа основі даних наукової літератури підтверджена можливість попередження за допомогою арахісу розвитку багатьох захворювань. Обґрунтовано доцільність використання арахісу для створення продуктів поліфункціональної дії з підвищеною харчовою цінністю. Проаналізовано асортимент продуктів функціонального призначення, виготовлених із використанням арахісу.uk_UA
dc.description.abstractBased on the scientific literature confirmed the possibility of warning with peanuts of many diseases. The expediency of the use of peanuts to create products with higher polyfunctional food value. Analyzed product range functionality, manufactured using peanuts.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectфункціональні продуктиuk_UA
dc.subjectарахісuk_UA
dc.titleВикористання арахісу у виробництві продуктів функціонального призначенняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(2)__19.pdf265.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.