Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3970
Назва: | Порівняльна оцінка якості напівфабрикатів борщової заправки |
Автори: | Одарченко, А. М. Карбівнича, Т. В. |
Ключові слова: | напівфабрикати;напівфабрикати борщової заправки;заморожені напівфабрикати;пастеризовані напівфабрикати |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Одарченко А. М., Карбівнича Т. В. Порівняльна оцінка якості напівфабрикатів борщової заправки. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 99-105. |
Короткий огляд (реферат): | Проведено комплексну та інтегральну оцінку якості замороженого та
пастеризованого напівфабрикатів борщової заправки. The complex and integrated assessment of the quality of frozen and pasteurized semi borsch refueling. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3970 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (17) Ч2 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(2)__17.pdf | 276.41 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.