Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3970
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОдарченко, А. М.-
dc.contributor.authorКарбівнича, Т. В.-
dc.date.accessioned2022-07-30T15:17:11Z-
dc.date.available2022-07-30T15:17:11Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationОдарченко А. М., Карбівнича Т. В. Порівняльна оцінка якості напівфабрикатів борщової заправки. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 99-105.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3970-
dc.description.abstractПроведено комплексну та інтегральну оцінку якості замороженого та пастеризованого напівфабрикатів борщової заправки.uk_UA
dc.description.abstractThe complex and integrated assessment of the quality of frozen and pasteurized semi borsch refueling.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectнапівфабрикатиuk_UA
dc.subjectнапівфабрикати борщової заправкиuk_UA
dc.subjectзаморожені напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectпастеризовані напівфабрикатиuk_UA
dc.titleПорівняльна оцінка якості напівфабрикатів борщової заправкиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(2)__17.pdf276.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.