Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3970
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Одарченко, А. М. | - |
dc.contributor.author | Карбівнича, Т. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-30T15:17:11Z | - |
dc.date.available | 2022-07-30T15:17:11Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Одарченко А. М., Карбівнича Т. В. Порівняльна оцінка якості напівфабрикатів борщової заправки. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 99-105. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3970 | - |
dc.description.abstract | Проведено комплексну та інтегральну оцінку якості замороженого та пастеризованого напівфабрикатів борщової заправки. | uk_UA |
dc.description.abstract | The complex and integrated assessment of the quality of frozen and pasteurized semi borsch refueling. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | напівфабрикати борщової заправки | uk_UA |
dc.subject | заморожені напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | пастеризовані напівфабрикати | uk_UA |
dc.title | Порівняльна оцінка якості напівфабрикатів борщової заправки | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (17) Ч2 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(2)__17.pdf | 276.41 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.