Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3970
Название: | Порівняльна оцінка якості напівфабрикатів борщової заправки |
Авторы: | Одарченко, А. М. Карбівнича, Т. В. |
Ключевые слова: | напівфабрикати;напівфабрикати борщової заправки;заморожені напівфабрикати;пастеризовані напівфабрикати |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Одарченко А. М., Карбівнича Т. В. Порівняльна оцінка якості напівфабрикатів борщової заправки. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 99-105. |
Краткий осмотр (реферат): | Проведено комплексну та інтегральну оцінку якості замороженого та
пастеризованого напівфабрикатів борщової заправки. The complex and integrated assessment of the quality of frozen and pasteurized semi borsch refueling. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3970 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (17) Ч2 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(2)__17.pdf | 276.41 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.