Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3970
Title: | Порівняльна оцінка якості напівфабрикатів борщової заправки |
Authors: | Одарченко, А. М. Карбівнича, Т. В. |
Keywords: | напівфабрикати;напівфабрикати борщової заправки;заморожені напівфабрикати;пастеризовані напівфабрикати |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Одарченко А. М., Карбівнича Т. В. Порівняльна оцінка якості напівфабрикатів борщової заправки. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 99-105. |
Abstract: | Проведено комплексну та інтегральну оцінку якості замороженого та
пастеризованого напівфабрикатів борщової заправки. The complex and integrated assessment of the quality of frozen and pasteurized semi borsch refueling. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3970 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (17) Ч2 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(2)__17.pdf | 276.41 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.