Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3970
Title: Порівняльна оцінка якості напівфабрикатів борщової заправки
Authors: Одарченко, А. М.
Карбівнича, Т. В.
Keywords: напівфабрикати;напівфабрикати борщової заправки;заморожені напівфабрикати;пастеризовані напівфабрикати
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Одарченко А. М., Карбівнича Т. В. Порівняльна оцінка якості напівфабрикатів борщової заправки. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 99-105.
Abstract: Проведено комплексну та інтегральну оцінку якості замороженого та пастеризованого напівфабрикатів борщової заправки.
The complex and integrated assessment of the quality of frozen and pasteurized semi borsch refueling.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3970
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(2)__17.pdf276.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.