Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3967
Назва: | Вивчення безпеки м’ясних виробів із кістковою добавкою |
Автори: | Головко, М. П. Колесник, Т. Л. Колесник, А. О. Головко, Т. М. |
Ключові слова: | м'ясні вироби;кісткова добавка;биточки «По-слобожанськи»;сполуки кальцію |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Головко М. П., Колесник Т. Л., Колесник А. О., Головко Т. М. Вивчення безпеки м’ясних виробів із кістковою добавкою. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 82-89. |
Короткий огляд (реферат): | Розроблено технологію биточків «По-слобожанськи», збагачених
органічними сполуками кальцію у вигляді напівфабрикату кісткового
харчового (НКХ). Вивчено вплив НКХ на безпеку виробів за мікробіологічними
показниками. The technology of meat balls "In Slobozhanskiy" enriched with organic compounds of calcium in the form of food bone semi-finished product (FBS) was elaborated. The effect of FBS on the safety of products according to the microbiological indices was researched. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3967 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (17) Ч2 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(2)__14.pdf | 354.83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.