Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3967
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГоловко, М. П.-
dc.contributor.authorКолесник, Т. Л.-
dc.contributor.authorКолесник, А. О.-
dc.contributor.authorГоловко, Т. М.-
dc.date.accessioned2022-07-30T14:36:40Z-
dc.date.available2022-07-30T14:36:40Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationГоловко М. П., Колесник Т. Л., Колесник А. О., Головко Т. М. Вивчення безпеки м’ясних виробів із кістковою добавкою. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 82-89.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3967-
dc.description.abstractРозроблено технологію биточків «По-слобожанськи», збагачених органічними сполуками кальцію у вигляді напівфабрикату кісткового харчового (НКХ). Вивчено вплив НКХ на безпеку виробів за мікробіологічними показниками.uk_UA
dc.description.abstractThe technology of meat balls "In Slobozhanskiy" enriched with organic compounds of calcium in the form of food bone semi-finished product (FBS) was elaborated. The effect of FBS on the safety of products according to the microbiological indices was researched.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectм'ясні виробиuk_UA
dc.subjectкісткова добавкаuk_UA
dc.subjectбиточки «По-слобожанськи»uk_UA
dc.subjectсполуки кальціюuk_UA
dc.titleВивчення безпеки м’ясних виробів із кістковою добавкоюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(2)__14.pdf354.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.