Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3967
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Головко, М. П. | - |
dc.contributor.author | Колесник, Т. Л. | - |
dc.contributor.author | Колесник, А. О. | - |
dc.contributor.author | Головко, Т. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-30T14:36:40Z | - |
dc.date.available | 2022-07-30T14:36:40Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Головко М. П., Колесник Т. Л., Колесник А. О., Головко Т. М. Вивчення безпеки м’ясних виробів із кістковою добавкою. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 82-89. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3967 | - |
dc.description.abstract | Розроблено технологію биточків «По-слобожанськи», збагачених органічними сполуками кальцію у вигляді напівфабрикату кісткового харчового (НКХ). Вивчено вплив НКХ на безпеку виробів за мікробіологічними показниками. | uk_UA |
dc.description.abstract | The technology of meat balls "In Slobozhanskiy" enriched with organic compounds of calcium in the form of food bone semi-finished product (FBS) was elaborated. The effect of FBS on the safety of products according to the microbiological indices was researched. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | м'ясні вироби | uk_UA |
dc.subject | кісткова добавка | uk_UA |
dc.subject | биточки «По-слобожанськи» | uk_UA |
dc.subject | сполуки кальцію | uk_UA |
dc.title | Вивчення безпеки м’ясних виробів із кістковою добавкою | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (17) Ч2 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(2)__14.pdf | 354.83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.