Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3964
Назва: | Апроксимація реограм сухих конфітюрів залежно від терміну зберігання |
Автори: | Маяк, В. І. Ляшенко, Б. В. Маяк, О. А. Сардаров, А. М. Осьмак, О. О. |
Ключові слова: | конфітюри;сухі конфітюри;термін зберігання;реологічні параметри |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Маяк В. І., Ляшенко Б. В., Маяк О. А., Сардаров А. М., Осьмак О. О. Апроксимація реограм сухих конфітюрів залежно від терміну зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 59-65. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено основні реологічні параметри сухих конфітюрів залежно
від терміну зберігання. Отримано реограми сухих конфітюрів та графічні
залежності ефективної в'язкості сухих конфітюрів за різного терміну
зберігання. Отримано розрахункові залежності для визначення основних
реологічних параметрів. Studied basic rheological parameters of dry confiture depending on the period of storage. Received реограмы dry confiture and graphics depending on the effective measuring viscosity dry confiture with different length of storage. Calculated dependencies obtained to determine the main rheological parameters. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3964 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (17) Ч2 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(2)__11.pdf | 291.68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.