Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3964
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМаяк, В. І.-
dc.contributor.authorЛяшенко, Б. В.-
dc.contributor.authorМаяк, О. А.-
dc.contributor.authorСардаров, А. М.-
dc.contributor.authorОсьмак, О. О.-
dc.date.accessioned2022-07-30T12:31:40Z-
dc.date.available2022-07-30T12:31:40Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationМаяк В. І., Ляшенко Б. В., Маяк О. А., Сардаров А. М., Осьмак О. О. Апроксимація реограм сухих конфітюрів залежно від терміну зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 59-65.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3964-
dc.description.abstractДосліджено основні реологічні параметри сухих конфітюрів залежно від терміну зберігання. Отримано реограми сухих конфітюрів та графічні залежності ефективної в'язкості сухих конфітюрів за різного терміну зберігання. Отримано розрахункові залежності для визначення основних реологічних параметрів.uk_UA
dc.description.abstractStudied basic rheological parameters of dry confiture depending on the period of storage. Received реограмы dry confiture and graphics depending on the effective measuring viscosity dry confiture with different length of storage. Calculated dependencies obtained to determine the main rheological parameters.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectконфітюриuk_UA
dc.subjectсухі конфітюриuk_UA
dc.subjectтермін зберіганняuk_UA
dc.subjectреологічні параметриuk_UA
dc.titleАпроксимація реограм сухих конфітюрів залежно від терміну зберіганняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(2)__11.pdf291.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.