Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3964
Название: Апроксимація реограм сухих конфітюрів залежно від терміну зберігання
Авторы: Маяк, В. І.
Ляшенко, Б. В.
Маяк, О. А.
Сардаров, А. М.
Осьмак, О. О.
Ключевые слова: конфітюри;сухі конфітюри;термін зберігання;реологічні параметри
Дата публикации: 2013
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Маяк В. І., Ляшенко Б. В., Маяк О. А., Сардаров А. М., Осьмак О. О. Апроксимація реограм сухих конфітюрів залежно від терміну зберігання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 59-65.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено основні реологічні параметри сухих конфітюрів залежно від терміну зберігання. Отримано реограми сухих конфітюрів та графічні залежності ефективної в'язкості сухих конфітюрів за різного терміну зберігання. Отримано розрахункові залежності для визначення основних реологічних параметрів.
Studied basic rheological parameters of dry confiture depending on the period of storage. Received реограмы dry confiture and graphics depending on the effective measuring viscosity dry confiture with different length of storage. Calculated dependencies obtained to determine the main rheological parameters.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3964
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (17) Ч2

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2013_1(2)__11.pdf291.68 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.