Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3957
Назва: | Дослідження впливу технологічних чинників на властивості піни |
Автори: | Юрченко, С. Л. Сороколат, Н. В. |
Ключові слова: | поліоксиетиленсорбітанмонолаурат;гідроксипропілметилцелюлоза;піноутворення |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Юрченко С. Л., Сороколат Н. В. Дослідження впливу технологічних чинників на властивості піни. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 25-32. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто процес піноутворення та чинники впливу на нього.
Досліджено піноутворюючу здатність і стійкість піни систем, які в якості
піноутворювачів містять гідроксипропілметилцелюлозу та
поліоксиетиленсорбітанмонолаурат. The problem of the process of foaming and factors of influence on him. Examined foaming capacity and foam stability systems in which hydroxypropylmethyl cellulose and polyoxyethylene sorbitan monolaurate are foamers. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3957 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (17) Ч2 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(2)__6.pdf | 266.54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.