Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3957
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Юрченко, С. Л. | - |
dc.contributor.author | Сороколат, Н. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-30T10:53:42Z | - |
dc.date.available | 2022-07-30T10:53:42Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Юрченко С. Л., Сороколат Н. В. Дослідження впливу технологічних чинників на властивості піни. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 25-32. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3957 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто процес піноутворення та чинники впливу на нього. Досліджено піноутворюючу здатність і стійкість піни систем, які в якості піноутворювачів містять гідроксипропілметилцелюлозу та поліоксиетиленсорбітанмонолаурат. | uk_UA |
dc.description.abstract | The problem of the process of foaming and factors of influence on him. Examined foaming capacity and foam stability systems in which hydroxypropylmethyl cellulose and polyoxyethylene sorbitan monolaurate are foamers. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | поліоксиетиленсорбітанмонолаурат | uk_UA |
dc.subject | гідроксипропілметилцелюлоза | uk_UA |
dc.subject | піноутворення | uk_UA |
dc.title | Дослідження впливу технологічних чинників на властивості піни | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (17) Ч2 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(2)__6.pdf | 266.54 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.