Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3957
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЮрченко, С. Л.-
dc.contributor.authorСороколат, Н. В.-
dc.date.accessioned2022-07-30T10:53:42Z-
dc.date.available2022-07-30T10:53:42Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЮрченко С. Л., Сороколат Н. В. Дослідження впливу технологічних чинників на властивості піни. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 25-32.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3957-
dc.description.abstractРозглянуто процес піноутворення та чинники впливу на нього. Досліджено піноутворюючу здатність і стійкість піни систем, які в якості піноутворювачів містять гідроксипропілметилцелюлозу та поліоксиетиленсорбітанмонолаурат.uk_UA
dc.description.abstractThe problem of the process of foaming and factors of influence on him. Examined foaming capacity and foam stability systems in which hydroxypropylmethyl cellulose and polyoxyethylene sorbitan monolaurate are foamers.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectполіоксиетиленсорбітанмонолауратuk_UA
dc.subjectгідроксипропілметилцелюлозаuk_UA
dc.subjectпіноутворенняuk_UA
dc.titleДослідження впливу технологічних чинників на властивості піниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(2)__6.pdf266.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.