Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/39573
Назва: | Удосконалення процесів виробництва м’ясних січених виробів |
Автори: | Шипко, А. М. Сокол, Р. В. Бондаренко, П. В. |
Науковий керівник : | Черевко, О. І. Михайлов, В. М. Ляшенко, Б. В. |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Шипко А. М., Сокол Р. В., Бондаренко П. В. Удосконалення процесів виробництва м’ясних січених виробів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Черевко О. І., Михайлов В. М., Ляшенко Б. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 281. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39573 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_281-281.pdf | 121.27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.