Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/39573
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЧеревко, О. І.-
dc.contributor.advisorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.advisorЛяшенко, Б. В.-
dc.contributor.authorШипко, А. М.-
dc.contributor.authorСокол, Р. В.-
dc.contributor.authorБондаренко, П. В.-
dc.date.accessioned2023-09-19T05:47:50Z-
dc.date.available2023-09-19T05:47:50Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationШипко А. М., Сокол Р. В., Бондаренко П. В. Удосконалення процесів виробництва м’ясних січених виробів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Черевко О. І., Михайлов В. М., Ляшенко Б. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 281.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39573-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleУдосконалення процесів виробництва м’ясних січених виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_281-281.pdf121.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.