Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39573
Title: | Удосконалення процесів виробництва м’ясних січених виробів |
Authors: | Шипко, А. М. Сокол, Р. В. Бондаренко, П. В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Черевко, О. І. Михайлов, В. М. Ляшенко, Б. В. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Шипко А. М., Сокол Р. В., Бондаренко П. В. Удосконалення процесів виробництва м’ясних січених виробів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Черевко О. І., Михайлов В. М., Ляшенко Б. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 281. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39573 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_281-281.pdf | 121.27 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.