Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39573
Title: Удосконалення процесів виробництва м’ясних січених виробів
Authors: Шипко, А. М.
Сокол, Р. В.
Бондаренко, П. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Черевко, О. І.
Михайлов, В. М.
Ляшенко, Б. В.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Шипко А. М., Сокол Р. В., Бондаренко П. В. Удосконалення процесів виробництва м’ясних січених виробів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Черевко О. І., Михайлов В. М., Ляшенко Б. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 281.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39573
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_281-281.pdf121.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.