Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3952
Назва: До питання розробки композицій каш функціонального призначення
Автори: Тележенко, Л. М.
Кушнір, Н. А.
Кашкано, М. А.
Ключові слова: каші функціонального призначення;каші;злакові суміші;функціональні продукти
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Тележенко Л. М., Кушнір Н. А., Кашкано М. А. До питання розробки композицій каш функціонального призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 10-17.
Короткий огляд (реферат): Подано результати розробки композиційних сумішей на основі злакової сировини з включенням продукту переробки відходів рибної промисловості для виготовлення каш. Показано, що введення колагенового препарату до проектованих рецептур сприяє підвищенню біологічної цінності кулінарної продукції та надає додаткові функціональні властивості. Досліджені реологічні та фізико-хімічні показники розробленої продукції підтверджують доцільність застосування запропонованої технології.
The paper presents the results of the development of compositional mixtures based on the cereal raw materials with inclusion of fish industry derivative products for producing porridges. It is shown, that the inclusion of the collagen preparation in developed mixtures contributes to the biological value of culinary products and provides additional functional properties. Examined rheological and physico chemical characteristics of developed products confirm the usefulness of the proposed technology.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3952
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (17) Ч2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2013_1(2)__4.pdf261.6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.