Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3952
Название: До питання розробки композицій каш функціонального призначення
Авторы: Тележенко, Л. М.
Кушнір, Н. А.
Кашкано, М. А.
Ключевые слова: каші функціонального призначення;каші;злакові суміші;функціональні продукти
Дата публикации: 2013
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Тележенко Л. М., Кушнір Н. А., Кашкано М. А. До питання розробки композицій каш функціонального призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 10-17.
Краткий осмотр (реферат): Подано результати розробки композиційних сумішей на основі злакової сировини з включенням продукту переробки відходів рибної промисловості для виготовлення каш. Показано, що введення колагенового препарату до проектованих рецептур сприяє підвищенню біологічної цінності кулінарної продукції та надає додаткові функціональні властивості. Досліджені реологічні та фізико-хімічні показники розробленої продукції підтверджують доцільність застосування запропонованої технології.
The paper presents the results of the development of compositional mixtures based on the cereal raw materials with inclusion of fish industry derivative products for producing porridges. It is shown, that the inclusion of the collagen preparation in developed mixtures contributes to the biological value of culinary products and provides additional functional properties. Examined rheological and physico chemical characteristics of developed products confirm the usefulness of the proposed technology.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3952
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (17) Ч2

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2013_1(2)__4.pdf261.6 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.