Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39394
Title: | Вплив режимів обробки на реологічні властивості продукту під час концентрування |
Authors: | Стоянова, К. Д. Явтух, Л. М. Литвененко, О. А. Юрченко, А. А. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Черевко, О. І. Кіптела, Л. В. Загорулько, О. Є. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Стоянова К. Д., Явтух Л. М., Литвененко О. А., Юрченко А. А. Вплив режимів обробки на реологічні властивості продукту під час концентрування. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Черевко О. І., Кіптела Л. В., Загорулько О. Є. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 276. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39394 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_276-276.pdf | 153.07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.