Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39394
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Черевко, О. І. | - |
dc.contributor.advisor | Кіптела, Л. В. | - |
dc.contributor.advisor | Загорулько, О. Є. | - |
dc.contributor.author | Стоянова, К. Д. | - |
dc.contributor.author | Явтух, Л. М. | - |
dc.contributor.author | Литвененко, О. А. | - |
dc.contributor.author | Юрченко, А. А. | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-14T07:08:41Z | - |
dc.date.available | 2023-09-14T07:08:41Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Стоянова К. Д., Явтух Л. М., Литвененко О. А., Юрченко А. А. Вплив режимів обробки на реологічні властивості продукту під час концентрування. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Черевко О. І., Кіптела Л. В., Загорулько О. Є. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 276. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39394 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Вплив режимів обробки на реологічні властивості продукту під час концентрування | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_276-276.pdf | 153.07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.