Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39394
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЧеревко, О. І.-
dc.contributor.advisorКіптела, Л. В.-
dc.contributor.advisorЗагорулько, О. Є.-
dc.contributor.authorСтоянова, К. Д.-
dc.contributor.authorЯвтух, Л. М.-
dc.contributor.authorЛитвененко, О. А.-
dc.contributor.authorЮрченко, А. А.-
dc.date.accessioned2023-09-14T07:08:41Z-
dc.date.available2023-09-14T07:08:41Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationСтоянова К. Д., Явтух Л. М., Литвененко О. А., Юрченко А. А. Вплив режимів обробки на реологічні властивості продукту під час концентрування. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Черевко О. І., Кіптела Л. В., Загорулько О. Є. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 276.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39394-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВплив режимів обробки на реологічні властивості продукту під час концентруванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_276-276.pdf153.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.