Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39394
Назва: Вплив режимів обробки на реологічні властивості продукту під час концентрування
Автори: Стоянова, К. Д.
Явтух, Л. М.
Литвененко, О. А.
Юрченко, А. А.
Науковий керівник : Черевко, О. І.
Кіптела, Л. В.
Загорулько, О. Є.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Стоянова К. Д., Явтух Л. М., Литвененко О. А., Юрченко А. А. Вплив режимів обробки на реологічні властивості продукту під час концентрування. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Черевко О. І., Кіптела Л. В., Загорулько О. Є. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 276.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39394
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_276-276.pdf153.07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.