Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39394
Назва: | Вплив режимів обробки на реологічні властивості продукту під час концентрування |
Автори: | Стоянова, К. Д. Явтух, Л. М. Литвененко, О. А. Юрченко, А. А. |
Науковий керівник : | Черевко, О. І. Кіптела, Л. В. Загорулько, О. Є. |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Стоянова К. Д., Явтух Л. М., Литвененко О. А., Юрченко А. А. Вплив режимів обробки на реологічні властивості продукту під час концентрування. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Черевко О. І., Кіптела Л. В., Загорулько О. Є. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 276. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39394 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_276-276.pdf | 153.07 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.