Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39387
Назва: Управління режимами НВЧ-концентрування суміші подрібнених коренів пряних овочів
Автори: Мілько, Р. О.
Бомко, Р. О.
Науковий керівник : Потапов, В. О.
Михайлова, С. В
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Мілько Р. О., Бомко Р. О. Управління режимами НВЧ-концентрування суміші подрібнених коренів пряних овочів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Потапов В. О., Михайлова С. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 270.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39387
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_270-270.pdf121.56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.