Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39387
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПотапов, В. О.-
dc.contributor.advisorМихайлова, С. В-
dc.contributor.authorМілько, Р. О.-
dc.contributor.authorБомко, Р. О.-
dc.date.accessioned2023-09-14T06:43:39Z-
dc.date.available2023-09-14T06:43:39Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationМілько Р. О., Бомко Р. О. Управління режимами НВЧ-концентрування суміші подрібнених коренів пряних овочів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Потапов В. О., Михайлова С. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 270.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39387-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleУправління режимами НВЧ-концентрування суміші подрібнених коренів пряних овочівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_270-270.pdf121.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.