Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39387
Название: Управління режимами НВЧ-концентрування суміші подрібнених коренів пряних овочів
Авторы: Мілько, Р. О.
Бомко, Р. О.
Научный руководитель: Потапов, В. О.
Михайлова, С. В
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Мілько Р. О., Бомко Р. О. Управління режимами НВЧ-концентрування суміші подрібнених коренів пряних овочів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Потапов В. О., Михайлова С. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 270.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39387
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_270-270.pdf121.56 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.