Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39384
Назва: | Застосування електричного струму з частотою 50 гц для електро-контактної обробки напівфабрикатів |
Автори: | Лук’янов, В. І. Мостовий, А. С. Гарагата, А. А. Гордієнко, І. О. |
Науковий керівник : | Михайлов, В. М. Бабкіна, І. В. Шевченко, А. О. |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Лук’янов В. І., Мостовий А. С., Гарагата А. А., Гордієнко І. О. Застосування електричного струму з частотою 50 гц для електро-контактної обробки напівфабрикатів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. МихайловВ. М., Бабкіна І. В., Шевченко А. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 267. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39384 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_267-267.pdf | 121.48 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.