Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39384
Название: | Застосування електричного струму з частотою 50 гц для електро-контактної обробки напівфабрикатів |
Авторы: | Лук’янов, В. І. Мостовий, А. С. Гарагата, А. А. Гордієнко, І. О. |
Научный руководитель: | Михайлов, В. М. Бабкіна, І. В. Шевченко, А. О. |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Лук’янов В. І., Мостовий А. С., Гарагата А. А., Гордієнко І. О. Застосування електричного струму з частотою 50 гц для електро-контактної обробки напівфабрикатів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. МихайловВ. М., Бабкіна І. В., Шевченко А. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 267. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39384 |
Располагается в коллекциях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_267-267.pdf | 121.48 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.