Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39384
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.advisorБабкіна, І. В.-
dc.contributor.advisorШевченко, А. О.-
dc.contributor.authorЛук’янов, В. І.-
dc.contributor.authorМостовий, А. С.-
dc.contributor.authorГарагата, А. А.-
dc.contributor.authorГордієнко, І. О.-
dc.date.accessioned2023-09-14T06:36:23Z-
dc.date.available2023-09-14T06:36:23Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЛук’янов В. І., Мостовий А. С., Гарагата А. А., Гордієнко І. О. Застосування електричного струму з частотою 50 гц для електро-контактної обробки напівфабрикатів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. МихайловВ. М., Бабкіна І. В., Шевченко А. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 267.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39384-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleЗастосування електричного струму з частотою 50 гц для електро-контактної обробки напівфабрикатівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_267-267.pdf121.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.