Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39206
Название: Експериментальні дослідження сушіння барбарису
Авторы: Гордійчук, Д. В.
Научный руководитель: Поперечний, А. М.
Корнійчук, В. Г.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Гордійчук Д. В. Експериментальні дослідження сушіння барбарису. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Поперечний А. М., Корнійчук В. Г. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.259.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39206
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_259-259.pdf121.57 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.