Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39206
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПоперечний, А. М.-
dc.contributor.advisorКорнійчук, В. Г.-
dc.contributor.authorГордійчук, Д. В.-
dc.date.accessioned2023-09-11T06:24:24Z-
dc.date.available2023-09-11T06:24:24Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationГордійчук Д. В. Експериментальні дослідження сушіння барбарису. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Поперечний А. М., Корнійчук В. Г. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.259.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39206-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleЕкспериментальні дослідження сушіння барбарисуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_259-259.pdf121.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.