Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39206
Title: Експериментальні дослідження сушіння барбарису
Authors: Гордійчук, Д. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Поперечний, А. М.
Корнійчук, В. Г.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Гордійчук Д. В. Експериментальні дослідження сушіння барбарису. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Поперечний А. М., Корнійчук В. Г. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.259.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39206
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_259-259.pdf121.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.