Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39194
Назва: Перспективи впровадження гуртків якості на підприємствах харчової галузі України
Автори: Новікова, В. В.
Науковий керівник : Павлоцька, Л. Ф.
Гасай, Є. Л.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Новікова В. В. Перспективи впровадження гуртків якості на підприємствах харчової галузі України. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Павлоцька Л. Ф., Гасай Є. Л. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.247.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39194
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_247-247.pdf145.29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.