Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39194
Название: Перспективи впровадження гуртків якості на підприємствах харчової галузі України
Авторы: Новікова, В. В.
Научный руководитель: Павлоцька, Л. Ф.
Гасай, Є. Л.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Новікова В. В. Перспективи впровадження гуртків якості на підприємствах харчової галузі України. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Павлоцька Л. Ф., Гасай Є. Л. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.247.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39194
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_247-247.pdf145.29 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.