Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39194
Title: Перспективи впровадження гуртків якості на підприємствах харчової галузі України
Authors: Новікова, В. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Павлоцька, Л. Ф.
Гасай, Є. Л.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Новікова В. В. Перспективи впровадження гуртків якості на підприємствах харчової галузі України. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Павлоцька Л. Ф., Гасай Є. Л. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.247.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39194
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_247-247.pdf145.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.