Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39194
Title: | Перспективи впровадження гуртків якості на підприємствах харчової галузі України |
Authors: | Новікова, В. В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Павлоцька, Л. Ф. Гасай, Є. Л. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Новікова В. В. Перспективи впровадження гуртків якості на підприємствах харчової галузі України. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Павлоцька Л. Ф., Гасай Є. Л. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.247. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39194 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_247-247.pdf | 145.29 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.