Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38706
Назва: Development of special-purpose breakfast technology with antioxidants
Автори: Zhetenova, Madina Serikovna
Nabiyeva, Zhanar Serikbolovna
Zhaksylykova, Gulshat Nurmukhanbetovna
Daribayeva, Gulnur Тleukhanovna
Коzybaev, Аsilbek Кozybaevich
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Zhetenova M. S., Nabiyeva Z. S., Zhaksylykova G. N., Daribayeva G. Т., Коzybaev А. К. Development of special-purpose breakfast technology with antioxidants. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 112-113
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38706
Розташовується у зібраннях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-113-114.pdf145.5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.