Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38706
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorZhetenova, Madina Serikovna-
dc.contributor.authorNabiyeva, Zhanar Serikbolovna-
dc.contributor.authorZhaksylykova, Gulshat Nurmukhanbetovna-
dc.contributor.authorDaribayeva, Gulnur Тleukhanovna-
dc.contributor.authorКоzybaev, Аsilbek Кozybaevich-
dc.date.accessioned2023-09-01T18:27:47Z-
dc.date.available2023-09-01T18:27:47Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationZhetenova M. S., Nabiyeva Z. S., Zhaksylykova G. N., Daribayeva G. Т., Коzybaev А. К. Development of special-purpose breakfast technology with antioxidants. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 112-113uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38706-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleDevelopment of special-purpose breakfast technology with antioxidantsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-113-114.pdf145.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.