Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38706
Title: Development of special-purpose breakfast technology with antioxidants
Authors: Zhetenova, Madina Serikovna
Nabiyeva, Zhanar Serikbolovna
Zhaksylykova, Gulshat Nurmukhanbetovna
Daribayeva, Gulnur Тleukhanovna
Коzybaev, Аsilbek Кozybaevich
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Zhetenova M. S., Nabiyeva Z. S., Zhaksylykova G. N., Daribayeva G. Т., Коzybaev А. К. Development of special-purpose breakfast technology with antioxidants. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 112-113
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38706
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-113-114.pdf145.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.