Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38698
Назва: Перспективи розробки технології напівфабрикату жирового для м’ясних січених виробів
Автори: Шевелева, Я. В.
Діхтярь, А. М.
Андрєєва, С. С.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Шевелева Я. В., Діхтярь А. М., Андрєєва С. С. Перспективи розробки технології напівфабрикату жирового для м’ясних січених виробів. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 95-96
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38698
Розташовується у зібраннях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-96-97.pdf133.16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.