Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38698
Title: Перспективи розробки технології напівфабрикату жирового для м’ясних січених виробів
Authors: Шевелева, Я. В.
Діхтярь, А. М.
Андрєєва, С. С.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Шевелева Я. В., Діхтярь А. М., Андрєєва С. С. Перспективи розробки технології напівфабрикату жирового для м’ясних січених виробів. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 95-96
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38698
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-96-97.pdf133.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.