Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38698
Название: Перспективи розробки технології напівфабрикату жирового для м’ясних січених виробів
Авторы: Шевелева, Я. В.
Діхтярь, А. М.
Андрєєва, С. С.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Шевелева Я. В., Діхтярь А. М., Андрєєва С. С. Перспективи розробки технології напівфабрикату жирового для м’ясних січених виробів. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 95-96
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38698
Располагается в коллекциях:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-96-97.pdf133.16 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.