Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38698
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШевелева, Я. В.-
dc.contributor.authorДіхтярь, А. М.-
dc.contributor.authorАндрєєва, С. С.-
dc.date.accessioned2023-09-01T18:00:36Z-
dc.date.available2023-09-01T18:00:36Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationШевелева Я. В., Діхтярь А. М., Андрєєва С. С. Перспективи розробки технології напівфабрикату жирового для м’ясних січених виробів. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 95-96uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38698-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleПерспективи розробки технології напівфабрикату жирового для м’ясних січених виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-96-97.pdf133.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.