Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38341
Название: Перспективи використання еламіну та стевіозиду під час виробництва бісквітів
Авторы: Гасанова, А. Е.
Степин, Р. О.
Научный руководитель: Дюкарева, Г. І.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Гасанова А. Е., Степин Р. О. Перспективи використання еламіну та стевіозиду під час виробництва бісквітів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Дюкарева Г. І. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.206.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38341
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_206-206.pdf139.21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.