Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38341
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorДюкарева, Г. І.-
dc.contributor.authorГасанова, А. Е.-
dc.contributor.authorСтепин, Р. О.-
dc.date.accessioned2023-08-29T05:04:46Z-
dc.date.available2023-08-29T05:04:46Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationГасанова А. Е., Степин Р. О. Перспективи використання еламіну та стевіозиду під час виробництва бісквітів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Дюкарева Г. І. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.206.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38341-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПерспективи використання еламіну та стевіозиду під час виробництва бісквітівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_206-206.pdf139.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.