Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38341
Title: Перспективи використання еламіну та стевіозиду під час виробництва бісквітів
Authors: Гасанова, А. Е.
Степин, Р. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Дюкарева, Г. І.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Гасанова А. Е., Степин Р. О. Перспективи використання еламіну та стевіозиду під час виробництва бісквітів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Дюкарева Г. І. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.206.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38341
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_206-206.pdf139.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.