Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37168
Назва: Якість магнетитно-ліпідних емульсій і перспективи їх використання
Автори: Цихановська, І. В.
Александров, О. В.
Павлоцька, Л. Ф.
Цибань, Л. С.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Цихановська І. В., Александров О. В., Павлоцька Л. Ф., Цибань Л. С. Якість магнетитно-ліпідних емульсій і перспективи їх використання. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 387-388.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37168
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_387-388.pdf120.5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.