Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37168
Title: Якість магнетитно-ліпідних емульсій і перспективи їх використання
Authors: Цихановська, І. В.
Александров, О. В.
Павлоцька, Л. Ф.
Цибань, Л. С.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Цихановська І. В., Александров О. В., Павлоцька Л. Ф., Цибань Л. С. Якість магнетитно-ліпідних емульсій і перспективи їх використання. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 387-388.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37168
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_387-388.pdf120.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.