Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37168
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЦихановська, І. В.-
dc.contributor.authorАлександров, О. В.-
dc.contributor.authorПавлоцька, Л. Ф.-
dc.contributor.authorЦибань, Л. С.-
dc.date.accessioned2023-08-03T08:36:00Z-
dc.date.available2023-08-03T08:36:00Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationЦихановська І. В., Александров О. В., Павлоцька Л. Ф., Цибань Л. С. Якість магнетитно-ліпідних емульсій і перспективи їх використання. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 387-388.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37168-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleЯкість магнетитно-ліпідних емульсій і перспективи їх використанняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_387-388.pdf120.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.