Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37168
Название: Якість магнетитно-ліпідних емульсій і перспективи їх використання
Авторы: Цихановська, І. В.
Александров, О. В.
Павлоцька, Л. Ф.
Цибань, Л. С.
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Цихановська І. В., Александров О. В., Павлоцька Л. Ф., Цибань Л. С. Якість магнетитно-ліпідних емульсій і перспективи їх використання. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 387-388.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37168
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_387-388.pdf120.5 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.